I LOVE SUSHI HAARLEM

Recentebeoordeling


4 sterren uit 536 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij I Love Sushi Haarlem. Meer weten? Ontdek meer

25 nov 2022 om 19:09 Erg lekkere sushi! Vis was goed vers. Wasabi en gember kan beter.
20 nov 2022 om 21:42 Liefe mensen die daar werken. Altijd nog 1,2 rollen gratis erbij. Sushi ook super lekker. Alleen de wasabi is waterig en de niuwe gember in die plastik zakjes zijn niet te genieten.
18 nov 2022 om 21:11 Super lekker gegeten
11 nov 2022 om 22:49 Tasteless. Waste of money.
11 nov 2022 om 12:48 Super lekkere sushi en was er binnen 20 minuten
6 nov 2022 om 21:34 Bestelling klopte niet. Loempiaatjes ipv garnalen, dubbele portie komkommersushi en een ontbrekende sake nigiri. Erg jammer. Na het eten gebeld en wel opgelost....bij een volgende bestelling krijg ik dan een nigiri gratis....
4 nov 2022 om 19:27 Kreeg de verkeerde box bezorgd maar een vriendelijke medewerker aan de telefoon zorgde ervoor dat de juiste box nog snel erna werd bezorgd.
30 okt 2022 om 13:12 Zonde van alle mooie verse ingrediënten als deze maximaal worden ondergekliederd met mayonaise, dit maakt het relatief gezonde imago van Poké-bowl tot een snack uit een middelmatig frietpaleis
29 okt 2022 om 22:20 Erg lekker gegeten, kon het vrijwel direct afhalen. De spicy tonijn pokebowl was erg heet… heerlijk! De grote
21 okt 2022 om 22:02 ik had geen soja saus. Er zat een stukje plastic in mijn sushi.
21 okt 2022 om 12:37 Extra sushi nog gekregen.
16 okt 2022 om 20:45 Ondanks dat we uren van tevoren hadden besteld,kwam de heerlijke sushi 20 minuten later dan afgesproken. Wij hadden de verrassing box. Standaard sushi,gewoon lekker,niet koud. Gewoon goed. Pokebowl was als verwacht ruim voldoende.